Kohti ihannepainoa 1 & 2

Ale!

Kohti ihannepainoa 1 & 2

8,90 

Ohjelma koostuu kahdesta harjoituksesta.

Kohti ihannepainoa 1

Ohjelman tarkoituksena on tukea lisääntynyttä fyysistä aktiivisuutta ja terveellisiä ravintotottumuksia, jotka johtavat pysyvään painonsäätelyyn. Ohjelma koostuu kahdesta harjoituksesta. Harjoituksen 1 avulla luodaan ja voimistetaan muutosprosessia liikunnallisesti aktiiviseksi ja ravintotottumuksiaan muuttavaksi ihmiseksi.

Kohti ihannepainoa 2

Kun kuuntelija on päässyt alkuun painonsäätelyssä kuuntelemalla harjoitusta 1 siirrytään kuuntelemaan harjoitusta 2, joka auttaa mielikuvien avulla sisäistämään uuden elämäntavan, pysyvän painonsäätelyn ja uudet päivittäiset terveyttä tukevat valinnat osaksi uutta identiteettiä.

Kuvaus

Ohjelman tarkoituksena on tukea lisääntynyttä fyysistä aktiivisuutta ja terveellisiä ravintotottumuksia, jotka johtavat pysyvään painonsäätelyyn. Ohjelma koostuu kahdesta harjoituksesta. Harjoituksen 1 avulla luodaan ja voimistetaan muutosprosessia liikunnallisesti aktiiviseksi ja ravintotottumuksiaan muuttavaksi ihmiseksi. Kuuntelijaa ohjataan rentoutuneessa, suggestioherkässä olotilassa vahvistamaan mielikuvaa tulevasta, kohti ihannepainoa matkalla olevasta minäkuvasta. Kun kuuntelija on päässyt alkuun painonsäätelyssä, siirrytään kuuntelemaan harjoitusta 2, joka auttaa mielikuvien avulla sisäistämään uuden elämäntavan, pysyvän painonsäätelyn ja uudet päivittäiset terveyttä tukevat valinnat osaksi uutta identiteettiä.

Tutustu harjoitukseen 1

 

Tutustu harjoitukseen 2