Jarmo Liukkonen

Jarmo Liukkonen toimii Jyväskylän yliopiston liikuntapedagogiikan professorina, liikunnan ja psyykkisen hyvinvoinnin (Jyväskylän yliopisto) sekä kasvatustieteen (Lapin yliopisto) dosenttina. Hän on väitellyt liikuntatieteiden tohtoriksi liikuntapsykologiasta 1998.

Saavutuksia

  • Tampereen yliopiston ja Tieteellinen hypnoosi ry:n hypnoterapiakoulutus
  • toiminut psykologisen valmennuksen asiantuntijana yli kymmenessä Suomen urheilumaajoukkueessa
  • Euroopan urheilupsykologisen yhdistyksen hallituksen jäsen 1991 – 2003
  • useita toimikausia 1990-2000 –luvuilla Suomen olympiakomitean urheilupsykologisen valiokunnan jäsen ja Suomen urheilupsykologisen yhdistyksen puheenjohtaja
  • toiminut työelämän ja johtamisen konsulttina seuraavissa yrityksissä: Urheiluopisto Kisakeskuksen Psykologisen valmennuskeskuksen johtaja sekä Easy Living Oy:n, Alpha Wave Oy:n ja LIKES-työelämäpalvelut Oy:n toimitusjohtaja
  • tuottanut yli 230 tieteellistä julkaisua, joista yli 20 kirjaa. Viimeisin, Psyykkinen vahvuus oli keväällä 2017 Suomen myydyin tietokirja.
  • ohjannut 11 väitöskirjaa ja yli 200 pro gradu -tutkielmaa

Jarmo Liukkonen Julkaisut
Tilaa Psyykkinen Vahvuus -kirja

Mikko Tamminen

Rentoelon rentousohjelmien teknisestä toteutuksesta ja musiikeista vastaava Mikko Tamminen on kokenut tuottaja ja laulunkirjoittaja, jonka kädenjäljen on voinut kuulla viime vuosina useiden huippuartistien, kuten Kaija Koon, Robinin, Teflon Brothersin, Neljän Ruusun ja Jari Sillanpään kappaleilla. Hän on saavuttanut lukuisia kulta- ja platinalevyjä tuottamillaan ja kirjoittamillaan kappaleilla.

Mikko on myös pioneeri suomalaisen kirjoitus- ja tuotantotaidon viemisessä kansainvälisille markkinoille ja yksi maamme kokeneimpia kansainvälisillä areenoilla toimivia ammattilaisia. Hän on vaikuttanut lukuisilla julkaisuilla ympäri maailmaa ja saavuttanut kultalevyt Saksasta Glasperlenspiel -yhtyeen “Echt” -singlestä ja “Beweg dich mit mir” albumista, sekä Japanista sikäläiselle artistille KARA tuotetusta ja kirjoitetusta sinkusta “Electric Boy”. Hänen musiikkiaan voi myös kuulla lukuisissa televisio-ohjelmissa, dokumenteissa ja mainoksissa.

Mikko kouluttaa myös säännöllisesti tulevia laulunkirjoittajia useissa alan kouluissa ympäri maata.

Mikko Tammisen verkkosivusto