Tämä verkkokauppa on Tamun Musiikki Oy (Y-tunnus 27065998) ylläpitämä digitaalisten sisältöjen myyntiin keskittynyt verkkokauppa. Tässä verkkokaupassa myytävät  sisällöt toimitetaan asiakkaalle vain internetin kautta tietokoneelle ladattavina digitaalisina tiedostoina. Tällainen tiedosto voi olla esimerkiksi MP3-muotoinen äänitiedosto, jota on mahdollista soittaa tietokoneen mediasoittimella tai muulla MP3-tiedostoja soittavalla mediavälineellä.

Maksettuasi tuotteen verkkopankkiyhteyden kautta, saat säköpostiisi ko. tuotteen latauslinkin, jonka kautta voit ladata tuotteen suoraan tietokoneellesi. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen toimitetaan myös tilausvahvistus.

Tilausnumeron ja sähköpostiosoitteesi avulla pääset myös lataamaan ko. tiedostot verkkokauppamme www-sivulta. Jos olet verkkokauppaamme rekisteröitynyt asiakas, voit myöhemminkin ladata saman tiedoston oman käyttäjätilisi kohdalta uudestaan tietyn latauskertamäärän. Rekisteröitynyt asiakas voi sisään kirjautuneena tehdä uusia tilauksia nopeasti ja joustavasti sekä seurata tilaus-ja ostoshistoriaansa.

Maksamalla tilaamasi tuotteet saat käyttöösi niiden digitaaliset tiedostokopiot ja käyttöoikeuden niihin. Kaikki digitaaliset tiedostot on tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön, voit siirtää esimerkiksi musiikkia sisältävät MP3-tiedostot henkilökohtaiseen MP3-toistolaitteeseesi, kuten MP3-tiedostoja soittavaan matkapuhelimeesi soittoääneksi.

Äänitteiden sekä muiden digitaalisten tiedostojen uudelleen tuottaminen, edelleen levittäminen ja jälleenmyynti on ehdottomasti kielletty. Tämän verkkokaupan sisältöjen tuottaja pidättää itsellään oikeuden muuttaa, vaihtaa, poistaa ja uudelleen tuottaa tällä sivustolla markkinoitavia digitaalisia sisältöjä. Rentoelon verkkokauppa myy tuotteita ja palveluita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä myös yrityksille, yhteisöille ja organisaatioille.

Asiakaan tarvitsee luovuttaa tilausta tehdessään yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään sähköpostiosoitteen, nimen ja osoitteen. Voimassa oleva toimiva sähköpostiosoite on erityisen tärkeä, koska kaupan tilausvahvistus toimitetaan asiakkaan antamaan sähköpostisosoitteeseen. Sähköposti toimii myös osana sisäänkirjautumistunnusta, kun asiakas haluaa kaupan jälkeen tarkastella tilauksiaan verkkokaupan palvelussa.

Verkkokaupan ylläpitämä yllämainittuja tietoja sisältävä asiakasrekisteri on luottamuksellinen, eikä sen sisältämiä tietoja luovuteta ulkopuolisille.

Maksaminen

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.